Σύστημα ENGINO

01. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΟι ράβδοι μπορούν να συνδεθούν σε σειρά χωρίς την ενδιάμεση ανάγκη ενός συνδετήρα , σχεδόν μειώνοντας στο μισό την ποσότητα των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή μοντέλων.

02. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ


Ενώ η ράβδος συναρμολογείται φαίνεται ενωμένη χωρίς καμμία προεξοχή, μπορεί να παράσχει κάθετε και πλευρικές κατασκευαστικές απλά συνδέοντας μια άλλη τοποθέτηση ράβδου σε μία από τις αμφίδρομες πλευρές. Αυτός ο πρωτοποριακός σχεδιασμός επιτρέπει συναρμολόγησης και στις δύο πλευρές ταυτόχρονα και σε μεγάλο βαθμό ενισχύει την επεκτασιμότητα του συστήματος

03. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣΤο σύστημα είναι σε θέση να παρέχει ( με την ίδια ευκολία ) όλες τις άλλες κατασκευαστικές κατευθύνσεις! Όλες οι οδηγίες του (3D) Τρισδιάστατου χώρου είναι προσβάσημες μέσω του συνδυασμού των ράβδων με τους διάφορους τύπους συνδετήρων.

04. ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΩΝΙΕΣΕνώ το σύστημα ENGINO είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χτίσει μοντέλα που χρειάζονται οι συνδέσεις 90 μοιρών, είναι εξίσου λειτουργικό όταν επιχειρηθεί να κατασκευαστούν πολυπλοκότερα μοντέλα που απαιτούν συνδέσεις 45 μοιρών.

 

05. ΤΡΙΓΩΝΑ

Δομές που αποτελούνται από δεξιόγωνα τρίγωνα μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν . Το πλεονέκτημα της ENGINO συστήματος είναι ότι η δυσδιάστατη δομή μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε τρισδιάστατη (3D) χωρίς να χρειάζονται επιπλέον συνδέσεις Οι ΤΕΕ και ELBOW σύνδεσμοι παρέχουν μια αλλαγή στο κατασκευαστικό σχέδιο , χωρίς να προεξέχει κανένα στοιχείο. Το μοντέλο μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αντικατασταθούν οι συνδέσεις με διαφορετικούς. Αυτό όχι μόνο μειώνει τον αριθμό των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή ενός μοντέλου, αλλά επεκτείνει την απλότητα και τη λειτουργικότητα του συστήματος

 

06. ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

Παρόλο που οι ράβδοι ENGINO μπορούν να συμπεριφέρονται ως τούβλα επίτευξης διάφορων μεγεθών, αυτές περιορίζονται από το μέγεθος του μικρότερου τμήματος . Αλλά όταν όλα τα άλλα συστήματα κατασκευών αποτυγχάνουν , το σύστημα ENGINO μπορεί να ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ! Οποιοδήποτε μήκος με την πατέντα είναι δυνατό να επιτευχθεί με την επέκταση των ράβδων . Αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό συνδυασμού με περιστρεφόμενες αρθρώσεις μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία οποιουδήποτε τριγωνικού σχήματος και στις κατασκευές που προηγουμένως ήταν ΑΔΥΝΑΤΕΣ. Η επεκτάσιμη ράβδος αντικαθιστά την ανάγκη πολλών άλλων εξαρτημάτων και μεγιστοποιεί τις δομικές δυνατότητες του συστήματος .

 

07. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ

Οι δυνατότητες του συστήματος είναι μέγιστες με την μέθοδο της κλωνοποίησης των καινοτόμων γεωμετριών σε περιστρεφόμενες αρθρώσεις . Ένα ειδικά σχεδιασμένο υλικό είναι ελεύθερο να ταλαντεύεται γύρω από το περιστρεφόμενο άξονα επιτρέποντας να δημιουργηθεί οποιαδήποτε γωνία χρειαστεί ο κατασκευαστής στον τρισδιάστατο χώρο . Επεκτάσιμο σε οποιαδήποτε στιγμή , σε οποιαδήποτε κατεύθυνση , σε κάθε γωνία ! Οι Ράβδοι είναι επίσης συνδέσεις ! Όλα τα μέρη ενώνονται, ταιριάζουν, και συγκρατούνται μαζί!

 

· Οποιοδήποτε μήκος είναι δυνατόν !

· Built big και εύκολο !

· Απλό στη χρήση !

· Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τροποποίησης !

· Μικρός αριθμός των διαφορετικών τμημάτων !

· Με Λιγότερα εξαρτήματα μπορεί να κτιστούν περισσότερα μοντέλα !

· Δημιουργικό και Εκπαιδευτικό !

 

08. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΩΝ

Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση των υλικών ENGINO αποτελείται μόνο από 18 διαφορετικούς τύπους πολυ- λειτουργικών τμημάτων . Παρόλο που οι δυνατότητες του συστήματος ENGINO έχουν ξεπεράσει κατά πολύ άλλα συμβατικά παιχνίδια, μια άλλη σειρά των υλικών έχει αναπτυχθεί για να επιτρέψουν στα παιδιά να αναπτύξουν πλήρως λειτουργικά μηχανικά μοντέλα των απλών και σύνθετων μηχανημάτων . Σύμφωνα με τις ίδιες αρχές σχεδίασης του βασικού συστήματος , μια σειρά από διαφορετικού τύπου γρανάζια , τροχαλίες , άξονες και αξεσουάρ έρχεται να πλαισιώσει τώρα το σύστημα ENGINO, και να κάνει το κατασκευαστικό παιχνίδι ιδανικό για το σπίτι ή το σχολείο .